Om Pål

Å drive med det man gløder for

Pål var lysmester og reiste rundt på locations med favnen full av lys og ledninger, lyspærer og kabler.

Land og strand reiste han rundt om i landet for å belyse alt av film, reklamer og alt det andre som skulle befinne seg foran et kamera og siden på et lerret.
Men ofte måtte han ta en avstikker; for langs E6 eller ved en eller annen riksvei var det alltids en gjenbruksbutikk eller et loppemarked. Og der lå fordums skatter og bare ventet på å bli reddet og tatt vare på igjen.

Og det er det Pål gjør i dag. Etter rundt tyve år som lysmester av yrke, fant han endelig sitt egentlige kall. Han tok med seg kunnskapen om elektronikk i form av lys og lamper, og gir nå nytt liv til gamle skatter, både bruktfunn og kundeoppdrag. Skifter møysommelig ut ødelagte ledninger, slitte brytere og pusser og gnikker til de igjen kan skinne for noen.  Og ER det ikke en lampe fra før av, så kan det alltids BLI det!

Før i tida lagde de jo solide saker, noe som nå har blitt et varemerke hos Pål Sine Lamper. For det finnes jo så mye ordentlig arbeid som er verdt å ta vare på. Bruk- og kast-tanken er heldigvis over for de fleste av oss. Nå skal vi ha lamper som holder og det må en ofte gå bakover i tid for å finne.

Og Pål finner!
Med sin glede over å pusse opp lamper, finner han alltid noe som kan fikses.
Ikke minst gjenoppdages det stadig gamle metoder og teknikker som de brukte før i tida. Den gang de lagde holdbare saker!

Har du en lampe som fortjener et nytt liv?
Ta kontakt!

Med et barberblad skraper Pål av lakken på en lenestol